Το IOLIDA BEACH, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην καρδιά της Αγίας Μαρίνας, ενός από τα πλέον δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα των Χανίων σας καλωσορίζει ανοίγοντάς σας τις πύλες σε ένα κόσμο διακριτικής πολυτέλειας και αξεπέραστης ομορφιάς!

Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα ακόμη στολίδι των ξενοδοχειακών μονάδων "SMILE HOTELS" της εταιρείας ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στα Χανιά από το 1989. Το IOLIDA BEACH ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002, ενώ το 2009 έχοντας πάντα ως γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς το περιβάλλον επεκτάθηκε δημιουργώντας μια νέα μονάδα υψηλών προδιαγραφών που έχει και πάλι ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες του αλησμόνητη διαμονή με εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγο.

 

Αφεθείτε στην άνεση, τη ζεστή φιλοξενία μας και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών…

 Το IOLIDA BEACH αποτελεί ένα μοντέρνο θέρετρο 5 αστέρων, ιδανικά κτισμένο σε απόσταση αναπνοής από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας προσφέροντας έτσι μια καταπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος.

Οι καλεσμένοι μας θα εντυπωσιαστούν από τη φινετσάτη αρχιτεκτονική του κτηρίου, η οποία συνδυάζει σύγχρονα, αλλά και παραδοσιακά στοιχεία και εναρμονίζεται απόλυτα με τον περιβάλλοντα χώρο. Δεν αρκούμαστε όμως μονάχα σε αυτό. Απώτερος στόχος μας είναι η παροχή επιλογών για όλα τα γούστα, η φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση σας και η ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων και επιθυμιών σας.

Η ξενοδοχειακή μονάδα IOLIDA BEACH απαρτίζεται από δύο κτηριακά συγκροτήματα, τα οποία συνδέονται με μια εντυπωσιακή αερογέφυρα, η οποία αναπτύσσεσαι πάνω από την παλαιά εθνική οδό Χανίων-Καστελλίου, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός εύκολα προσβάσιμου, ζεστού, πολυτελούς παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Αποτελεί ένα πραγματικό παράδεισο τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που αποζητούν ξέγνοιαστες στιγμές σε γαλήνια ατμόσφαιρα, χωρίς παιδικές έγνοιες, ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και όσους απλά επιθυμούν να χαλαρώσουν ή να εξερευνήσουν το πολυποίκιλο νησί της Κρήτης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Κατηγορία: 5*

Ώρα άφιξης (check-in): 15.00 μ.μ.

Ώρα αναχώρησης (check-out): 12.00 π.μ.

Μήνες λειτουργίας: Απρίλιος έως Οκτώβριος ή και τους υπόλοιπους μήνες για γκρουπ των 50 ατόμων και άνω.

 

 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Iolida Beach Hotel Οδηγός

 

Το IOLIDA BEACH εφαρμόζει πιστά το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 και το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2005.