Υπόσχεση για αξέχαστες διακοπές σε ένα παραδοσιακό & εκλεπτυσμένο περιβάλλον...

Το IOLIDA VILLAGE, ένα ξενοδοχειακό "χωριό" 4 αστέρων, άνοιξε τις πύλες του το 1996, στην Αγία Μαρίνα, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα των Χανίων, κοντά σε αγροτική περιοχή, σε απόσταση 300 μ. από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας με θέα το Κρητικό Πέλαγος.

 

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως και σήμερα στόχος μας παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων μας με την παροχή εκλεκτών συνθηκών διαμονής, διακριτικής εξυπηρέτησης και ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Τα διαμερίσματα και τα στούντιο που σχεδιάσαμε με γνώμονα την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα θα σας αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή και θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς καθ' όλη τη διάρκεια των πολυπόθητων διακοπών σας.

Ιδανικός προορισμός τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που αποζητούν την άνεση και τη ρομαντική, χωρίς έγνοιες απόδραση από την καθημερινότητα, σας περιμένουμε με χαρά, για να σας προσφέρουμε απλόχερα οργανωμένη και ζεστή κρητική φιλοξενία με τις πλέον σύγχρονες ανέσεις.