Πάντα στο ύψος των προσδοκιών σας και πάντα στην καρδιά σας!

 

Θα μας βρείτε σε ένα από τα ομορφότερα παραθεριστικά κέντρα της Δυτικής Κρήτης, την Αγία Μαρίνα, φημισμένη για την κοσμοπολίτικη ζωή της, την υπέροχη θάλασσα και τις πλούσιες προτάσεις διασκέδασης. Κοντά στην πόλη των Χανίων και σε κομβικό σημείο για τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τις πιο γραφικές παραλίες του νομού, το ξενοδοχειακό συγκρότημα IOLIDA VILLAGE αποτελεί ιδανική αφετηρία για να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού μας.

Το παραλιακό χωριό της Αγίας Μαρίνας διακρίνεται για την τουριστική του ανάπτυξη και για τις καταπληκτικές παραλίες του. Εκτός από την ομώνυμη αμμουδιά της Αγίας Μαρίνας, μπορείτε να κολυμπήσετε και στις μικρές παραλίες των κοντινών οικισμών του Κάτω Σταλού, Πλατανιά και Αγίων Αποστόλων. Μαγευτικό αξιοθέατο είναι η Νεροσπηλιά, με τους υπέροχους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, την οποία χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι ως τόπο λατρείας. Απέναντι από την παραλία της Αγ. Μαρίνας δεσπόζει το νησάκι των Αγ. Θεοδώρων (Θοδωρού) όπου λειτουργεί εκτροφείο Κρητικού Αίγαγρου (Κρι-Κρι).

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας δεν θα πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην πόλη των Χανίων, σε απόσταση μόλις 9 χλμ. από το IOLIDA VILLAGE, ένα σημείο συνάντησης πολιτισμών που συνταιριάζει με απαράμιλλο τρόπο τα βενετσιάνικα και τα τούρκικα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του Χανιώτικου λιμανιού, με τις γραφικές ταβέρνες, τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια, το επιβλητικό φρούριο του Φιρκά, το Γυαλί Τζαμισί και τον Ενετικό Φάρο, καθώς και η έντονη νυχτερινή ζωή του θα σας ενθουσιάσουν.

Επιπλέον, η θέση του Ξενοδοχείου επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου και Χανίων-Κισσάμου, η οποία απέχει 10 λεπτά περίπου με αυτοκίνητο διευκολύνοντας σας έτσι, όταν σχεδιάζετε εκδρομές και εξορμήσεις στους γειτονικούς νομούς, καθώς και τις μαγευτικές παραλίες του Νομού Χανίων, όπως τις παραλίες των Φαλασάρνων, του Ελαφονησίου και της Παλαιόχωρας.